DOČEK NOVE GODINE

ĐAKOVO

29. pro 2022. - 1. sij 2023. 4 dana / 3 noćenja

ZAGREB - ĐAKOVO - VINKOVCI

ĐAKOVO


DOČEK NOVE GODINE U ĐAKOVU


1 - SPLIT - ZAGREB - ĐAKOVO
Dan 1

SPLIT - ZAGREB - ĐAKOVO


Okupljanje grupe u Sukoišanskoj ulici u 7,00 sati. Ukrcaj u autobus i polazak prema Zagrebu autocestom uz kraće stajanje na putu. Po dolasku u Zagreb dvosatna stanka za osobne programe. Posjetite adventski sajam na Trgu bana Jelačića, razgledajte štandove koji nude prigodne božićne poklone, licitare i medenjake te suvenire koje nude proizvođači hrvatskih proizvoda. Na Zrinjevcu uživajte u božićnim pjesmama, valceru i tradicijskim jelima ili posjetite Ledeni park na Tomislavovom trgu koji uključuje klizalište, ugostiteljsku ponudu i glazbene programe. Nastavak vožnje do Đakova. Po dolasku smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2 - ĐAKOVO
Dan 2

ĐAKOVO


Doručak. Odlazak do centra Đakova u posjet DRŽAVNOJ ERGELI LIPICANACA, jednoj od najstarijih ergela u Europi. Obilazak ergele uz stručno vodstvo. Odlazak do Katedrale, kratki razgled te posjet biskupijskom podrumu na degustaciju misnih vina. Po završenoj degustaciji odlazak na tradicionalni slavonski ručak čobanac, piće uključeno uz ručak. Slobodno poslijepodne za šetnju gradom. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3 - ĐAKOVO - VINKOVCI - ĐAKOVO
Dan 3

ĐAKOVO - VINKOVCI - ĐAKOVO


Doručak. Ukrcaj u autobus i odlazak do Vinkovaca. Po dolasku razgled grada za kojeg se vjeruje da je najstarije kontinuirano naseljen europski grad, dulje od 8000 godina. Osim po kontinuitetu naseljenosti i bogate povijesti, Vinkovci su grad koji je poznat i po tradiciji – šokačkom načinu života, gastronomiji i ali poznatoj manifestaciji ”Vinkovačke jeseni”, najvećoj folklornoj manifestaciji u ovom dijelu Europe. Šetnja korzom i slobodno vrijeme za posjet adventskim štandovima. Povratak u hotel. Poslijepodnevni odmor i priprema za doček Nove godine. Početak novogodišnje zabave u 20,00 sati uz glazbu uživo za veseli ulazak u 2023. godinu. Bogati novogodišnji menu: aperitiv, meza, juha, plata sa 4 vrste mesa i prilozima, desert, a u rane jutarnje sate sarma. Pivo/vino/sok uključeno u novogodišnju večeru u neograničenim količinama. SRETNA NOVA GODINA ! ! ! . . . Noćenje.

Dan 4

ĐAKOVO - SPLIT


Kasniji doručak. Odjava iz hotela. Ukrcaj u autobus i polazak prema Splitu. Ručak na putu. Nastavak vožnje i dolazak na početnu stanicu u večernje sate.

Cijena aranžmana

41 – 45 putnika - 2.390,00 kuna ≈ 317,21 eur

36 – 40 putnika - 2.490,00 kuna ≈ 330,48 eur

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Uplate i nadoplate

Uplata kod prijave: 200,00 kuna ≈ 26,54 eur

Nadoplata za 1/1 sobu: 300,00 kuna ≈ 39,82 eur

Program uključuje

prijevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, smještaj u hotelu 3* u Đakovu, obroci i piće kako je navedeno programom putovanja uključujući i novogodišnju večeru, ručak na povratku, obilasci predviđeni programom sa uključenim ulaznicama i stručnim vodstvom, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevinu za turistički paket aranžman, zakonom propisan PDV, voditelja putovanja te organizaciju putovanja

Slike vlasništvo:pixabay

Preporuka

Uplata police od rizika otkaza putovanja: 80,00 kuna ≈ 10,62 eur

Dokumentacija za preuzimanje

2022-12-29 DOČEK NOVE GODINE.docx 335,397 KB
2022-12-29 DOČEK NOVE GODINE.pdf 292,969 KB
Pošalji upit