ADVENTSKA ČAROLIJA

AUSTRIJA & JUŽNA ČEŠKA

1. pro 2023. - 3. pro 2023. 3 dana / 2 noćenja

AUSTRIJA & JUŽNA ČEŠKA

AUSTRIJA & JUŽNA ČEŠKA


ADVENTSKA ČAROLIJA


1 - SPLIT - WELS
Dan 1

SPLIT - WELS


Polazak grupe u 5,00 sati iz Sukoišanske ulice. Vožnja autocestom prema Sloveniji i Austriji. Dolazak u Villach, jedan od najpopularnijih turističkih odredišta u austrijskoj pokrajini Koruškoj. Slobodno vrijeme za šetnju okićenim ulicama i posjet adventskim štandovima. Nastavak vožnje prema selu Hallstatt poznatom po najstarijem rudniku soli na svijetu. Po dolasku šetnja romantičnim uličicama do glavnog gradskog trga. Slobodno vrijeme za posjet slikovitim adventskim štandovima i degustaciju austrijskih specijaliteta. Polazak prema Welsu. Smještaj u hotel. Po želji grupe odlazak u večernju šetnju gradom u pratnji voditelja putovanja. Povratak u hotel. Noćenje.

2 - WELS - ČESKE BUDEJOVICE - ČESKY KRUMLOV - WELS
Dan 2

WELS - ČESKE BUDEJOVICE - ČESKY KRUMLOV - WELS


Doručak. Polazak autobusom prema južnoj Češkoj. Dolazak u České Budějovice, glavni grad Južne Bohemije koji se smjestio na rijeci Vltavi. Grad je osnovan u 13.st. a najpoznatiji je po proizvodnji čuvenog piva – Budweiser. Po dolasku pješački razgled grada: trg Náměsti Přemysla Otokara II, Samsonova fontana u baroknom stilu, crkva Sv. Nikole, dominikanski samostan, Crni toranj... Slobodno vrijeme za posjet adventskom sajmu, kupovinu i osobne programe. Polazak autobusom do jednog od najljepših čeških gradova Český Krumlov. Srednjovjekovno središte grada se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. Gradom dominira dvorac koji je sagrađen u 13.st. te je bio u vlasništvu poznate plemićke obitelji Rosenberg. Pješački razgled grada koji je sagrađen oko dvorca: trg Náměsti Svornosti, gradska vijećnica iz 15. st, gotička župna crkva Sv. Vida iz 15. st.... Slobodno vrijeme za posjet adventskim štandovima. Povratak u hotel. Noćenje.

3 - WELS - BAD ISCHL - KLAGENFURT - SPLIT
Dan 3

WELS - BAD ISCHL - KLAGENFURT - SPLIT


Doručak. Odjava iz hotela. Polazak autobusom do aristokratskog lječilišta i ljetovališta Bad Ischla, nekadašnje ljetne rezidencije cara Franje Josipa i carice Sissi. Poznati kolač išler je dobio ime po ovom gradu. Šetnja starom gradskom jezgrom i slobodno vrijeme za osobne programe. Nastavak vožnje prema Klagenfurtu, glavnom gradu pokrajine Koruške. Po dolasku šetnja do glavnog gradskog trga i obilazak adventskih štandova. Polazak prema Sloveniji i Hrvatskoj uz kraća stajanja na putu za odmor. Dolazak u Split u večernjim satima.

Cijena aranžmana

40 – 44 putnika 299,00 € / 2.252,82 kn

35 – 39 putnika 319,00 €/ 2.403,51 kn

30 – 34 putnika 339,00 €/ 2.554,12 kn

Tečaj konverzije: 1 eur / 7,53450 kn

Uplate i nadoplate

Uplata rezervacije: 30,00 €/226,04 kn

Nadoplata za 1/1 sobu: 95,00 € /715,78 kuna

Program uključuje

prijevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, smještaj u hotelu 3* u Welsu na bazi noćenja sa doručkom, boravišnu pristojbu, razglede prema programu putovanja, troškove autocesta i parkinga, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevinu za turistički paket aranžman, zakonom propisan PDV, voditelja putovanja i organizaciju putovanja

Program ne uključuje: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji nisu uključeni planom razgleda, karte javnog gradskog prijevoza, dodatne troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode

Slike vlasništvo: Pixabay

Preporuka

Uplata police rizika od otkaza putovanja: 10 €/75,35 kn (plativo isključivo kod prve uplate)

Napomena

ZA OVO PUTOVANJE DOVOLJNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA

Dokumentacija za preuzimanje

2023-12-01 ADVENT AUSTRIJA & ČEŠKA.pdf 348,4 KB
2023-12-01 ADVENT AUSTRIJA & ČEŠKA.docx 134,898 KB
Pošalji upit